Call of Duty®: Heroes APK

Call of Duty®: Heroes APK


FPS oyunu denince bir çoğumuzun aklına Call of Duty gelir. Hem grafikleri olsun hem de kendimizi savaşın ortasında gibi hissettiren havası ile bizi etkilemeyi başaran seri, bilgisayarların yanı sıra android cihazlarda da oynanmaktadır. Oyunun yapımcısı tarafından ücretsiz olarak yayınlanan Call of Duty: Heroes android cihazlarda oynanabilen ilk Call of Duty oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
Call of Duty serisinin unutamadığımız karakterleri ile farklı bir platformda savaşma şansı sunan oyunda kendi üssümüzü kuruyor, düşmana yenilmemek için sürekli olarak gerek asker gerekse de savunma birlikleri kurarak üssümüzü koruyoruz. Hem kendimizi koruyabileceğimiz hem de düşman üssüne hücum ederken kullanabileceğimiz oldukça fazla ünite var; bunlara ek olarak düşman üssünü yerle bir edebilen özel silahımız da mevcut.

Wifi ile oynananbilen Call of Duty: Heroes HİLE APK, ilginç bir başlangıca sahip. Kısa bir yüklemenin ardından doğrudan kendimizi düşman üssünde buluyoruz. Ne olduğunu anlamadan direktifler doğrultusunda amacımıza ulaşıyor ve kendi üssümüze dönüyoruz. İlk başta tahmin edeceğiniz üzere üniteleri sadece önceden belirlenmiş noktalara yerleştirebiliyor ve dilediğimiz sayıda üretim yapamıyoruz. Birkaç düşman atağını geri yok ettikten sonra yardımcımız oyundan çekiliyor ve üssümüzü artık kendi başımıza yönetiyor, kendi stratejimizi uygulayabiliyoruz.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder